WELCOME TO THE FAMILY

Over Ons

Wat begon als een droom is werkelijkheid geworden in de meest ambachtelijke vorm van pizza’s in hartje leiden. Do you want more?

OVER ONS

THE STORY ABOUT PIZZA & MORE

Wat begon als een droom is werkelijkheid geworden in de meest ambachtelijke vorm van pizza’s in hartje leiden. Do you want more?

LUNCH, DINER & MORE!

Je kunt bij ons terecht voor lunch en diner. Met een ruim aanbod aan broodjes, pizza’s en frituur hebben we voor ieder wat wils!

ONE BIG FAMILY

Pizza & More is opgericht door twee Leidse vrienden met een passie voor koken en ondernemen. Door deze factoren samen te brengen is er een concept ontstaan waar veel liefde in zit, namelijk Pizza & More.

We willen ons als bedrijf niet afzetten als “zomaar” een pizza tent. Kwaliteit staat bij ons voorop en dat zul je ook zeker terugzien in al onze producten. We maken dan ook graag een praatje en nemen de tijd voor elke bestelling. One big family!

Quality Pizza Ingridients

RECENSIES

Happy Customers

Tim

“15 Pizza’s besteld voor een feestje. Super belegd en heerlijk deeg. Eten kwam snel en warm aan. Bezorger was erg vriendelijk en heeft aan de deur verteld dat ze aan catering en grote bezorgingen op aanvraag doen. Ik kom hier zeker vaker terug!”

Tim

Rob

“Topservice, eten was perfect en goed warm, aanrader.”

Rob

Product has been added

No products in the cart.

Explore Food Items